foto

Klaus Nietz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödlicher Schulweg (TV film)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Tote an Loch Neun (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Die Heiratsannonce (TV film)
Irrläufer (TV film)
Variete (TV film)
1983 Spinnefix (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Petra (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Polizeiruf 110 - Auftrag per Post (TV film)
1980 Anamnese (TV film)
Vážné hry
1979 Karlchen, durchhalten (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
Verlobung in Hullerbusch (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1975 Černý mlynář (TV film)
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
Siebzehn Brote (TV film)
Tod am Mississippi (TV film)
Visa für Ocantros (TV film)
1972 Der Mann seiner Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Anatomie eines Unfalls (TV film)
Frühling 46
Hafengeschichten (TV film)
Istanbul-Masche (TV film)
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Pygmalion XII (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Falschmeldung (TV film)
Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)

TV seriály

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
Die Lindstedts (TV seriál)
1975 Im Netz (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky