foto

Dominic Burgess

  • nar. 29.7.1982 (36 let)
    Stoke on Trent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sam Did It
2016 Hot Bot
Zoufalý únos (TV film)
2015 Baby Geniuses and the Space Baby
Baby Geniuses and the Treasures of Egypt
Posedlá láskou
2014 Golden Shoes
2013 Baby Geniuses: Baby Squad Investigators
Leading Man, A
The Fortune Theory
2012 THG: The Beginning
2008 Colin
2005 Batman začíná

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
Diez de Copas (S03E11)
El Juicio (S03E05)
La Fuerza (S03E04)
další epizody (4)
The Good Place (TV seriál)
Everything Is Bonzer! (S03E01)
The Flash (TV seriál)
True Colors (S04E13)
Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (6)
The Good Place (TV seriál)
The Trolley Problem (S02E05)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Divine Elimination (S02E03)
Noční směna (TV seriál)
Control (S04E04)
The Flash (TV seriál)
Luck Be a Lady (S04E03)
Mixed Signals (S04E02)
Vlčí mládě (TV seriál)
Pressure Test (S06E15)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Spring (E02)
Goliath (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Good Place (TV seriál)
The Eternal Shriek (S01E07)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
2 $ocky (TV seriál)
A šťabajzny (S05E11)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Čočka (S02E06)
Axis Mundi (S02E01)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Psycho Pete Returns (S10E03)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Dads (TV seriál)
Family Tools (TV seriál)
Farmed and Dangerous (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Burtovy bartery (S04E02)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Snow Job (S01E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Sam Did It

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sam Did It

Producentská filmografie

Filmy

2017 Sam Did It

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace