foto

Dominic Burgess

  • nar. 29.7.1982 (37 let)
    Stoke on Trent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breaking News In Yuba County
2019 Deadcon
Foster Boy
Máma
2017 Sam Did It
2016 Hot Bot
Zoufalý únos (TV film)
2015 Baby Geniuses and the Space Baby
Baby Geniuses and the Treasures of Egypt
Posedlá láskou
2014 Golden Shoes
2013 A Leading Man
Baby Geniuses: Baby Squad Investigators
The Fortune Theory
2012 THG: The Beginning
2008 Colin
2005 Batman začíná

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
Stardust City Rag (S01E05)
Bude líp (TV seriál)
Batceañera (S04E09)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Be the Hyman (S05E11)
2019 Perfect Harmony (TV seriál)
Fork Fest (E02)
Pilot (E01)
Zelenáč (TV seriál)
The Shake Up (S01E17)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Zombody (S03E09)
Forever! (S03E08)
další epizody (6)
V zajetí kouzel (TV seriál)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pool Party (S11E04)
Stand by Your Man (S10E18)
2018 Dobré místo (TV seriál)
Všechno je v cajku (S03E01)
Queen of the South (TV seriál)
Diez De Copas (S03E11)
El Juicio (S03E05)
La Fuerza (S03E04)
další epizody (4)
The Flash (TV seriál)
True Colors (S04E13)
American Horror Story (TV seriál)
Sojourn (S08E08)
Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (6)
Dobré místo (TV seriál)
Tramvajové dilema (S02E05)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Divine Elimination (S02E03)
Noční směna (TV seriál)
Control (S04E04)
The Flash (TV seriál)
Luck Be a Lady (S04E03)
Mixed Signals (S04E02)
Vlčí mládě (TV seriál)
Pressure Test (S06E15)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Věčný jekot (S01E07)
Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Spring (E02)
Goliath (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Part 2 (E02)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
2 $ocky (TV seriál)
A šťabajzny (S05E11)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Čočka (S02E06)
Axis Mundi (S02E01)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Psycho Pete Returns (S10E03)
2014 Dads (TV seriál)
Jerk in a Box (E19)
Legit (TV seriál)
Reunion (S02E04)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Family Tools (TV seriál)
Farmed and Dangerous (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Burtovy bartery (S04E02)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2010 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Free Free Time (S04E08)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Snow Job (S01E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Sam Did It

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sam Did It

Producentská filmografie

Filmy

2017 Sam Did It

Host

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky