foto

Ivo Vrzal-Wiegand

  • nar. 6.1.1938 (83 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 7. Sondersendung zum Fall Jochen A.
1994 Schartl
1992 Růže pro Afriku (TV film)
1989 Follow Me
Karambolage (TV film)
1986 Wilde Clown, Der
1984 Moskva na Hudsonu
1970 Mathias Kneissl
1967 Jak se krade milión
1961 Florián
1960 Valčík pro milión

TV seriály

2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1999 Místo činu (TV seriál)
Starkbier (S01E407)
1993 Místo činu (TV seriál)
Alles Palermo (S01E279)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)

Dokumentární

1960 Mladé rampy

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky