foto

Jae-suk Yoo

  • nar. 14.8.1972 (46 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Young-guwa daengchili

TV seriály

2015 Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2009 Naejoui yeowang (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Gentleman (hudební videoklip)
2012 PSY - Gangnam Style (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad) - mod.
투유 프로젝트 – 슈가맨 (TV pořad)
2014 Bēnpǎo Ba (TV pořad)
나는 남자다 (TV pořad) - mod.
2010 Reonning maen (TV pořad) - mod.
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad) - mod.
2005 Muhan dojeon (TV pořad) - mod.
2003 X맨 (TV pořad) - mod.
2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.
1999 개그콘서트 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace