foto

Ali Kazim

  • nar. 26.4.1973 (47 let)
    Nørrebro, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Silent Nights
Undercover
2013 Shadow Walkers
Soutěž
2010 Terapeut
2009 Fantastická trojka
2008 Cesta na Saturn
2005 Adamova jablka
2003 Regel nr. 1
2002 Halalabad Blues
John og Mia
1999 Pizza King

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
Hjemkomst (E03)
Første mission (E02)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2006 Johanne i Troldeskoven (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
Fox Grønland (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Mik Schacks hjemmeservice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky