foto

Peter Gilsfort

  • nar. 19.4.1958 (61 let)
    Malling, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anti
2012 Tento život
2009 Krotitelé příšer
2008 Ztracený poklad templářských rytířů III
2004 Glimt af mørke
2003 Dogville: The Pilot
Som man behager (TV film)
2002 Arsenik og gamle kniplinger (TV film)
2001 Et rigtigt menneske
1998 Den blå munk
1995 Elsker elsker ikke...
1993 Sort høst
1992 Jesus vender tilbage
1984 Midt om natten

TV seriály

2019 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (8)
2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Badehotellet (TV seriál)
Skybrud (S04E06)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Sandhedens time (S02E06)
Amandas valg (S02E01)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 1/2 (E01)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 17 (S01E17)
další epizody (7)
2000 Hotellet (TV seriál)
Jul på Kronborg (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1983 Rejseholdet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace