foto

John Quayle

  • nar. 21.12.1938 (80 let)
    Lincoln, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Neuvěřitelný příběh
2002 AKA
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1984 This Office Life (TV film)
1982 Privates on Parade
1964 Night Train to Paris
1963 Rule of Three

TV seriály

2008 Lab Rats (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
1989 Nineteenth Hole, The (TV seriál)
1986 Farrington of the F.O. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Marjorie and Men (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
1982 Jane (TV seriál)
1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Kelly Monteith (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
Tea Ladies, The (TV seriál)
1977 Another Bouquet (TV seriál)
Citizen Smith (TV seriál)
Mind Your Language (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Jumbo Spencer (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
1971 It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace