foto

Burak Yörük

  • nar. 26.5.1995 (24 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 4N1K 2
2017 4N1K
2005 Perde (TV film)

TV seriály

2018 4N1K: İlk Aşk (TV seriál)
2017 Dayan Yüreğim (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Bursa (E23)
Agora Meyhanesi (E21)
Vaniköy (E19)
další epizody (19)
Ben Onu Çok Sevdim (TV seriál)
2005 Şeytan (TV seriál)
2004 Biz Boşanıyoruz (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky