foto

Waltraud Kramm

  • nar. 14.12.1931 (88 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Das Versprechen
1992 Andrjuša
1991 Das Mädchen aus dem Fahrstuhl
Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
Tandem (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Narrenweisheit (TV film)
Princezna Husopaska
Weiße Kreide für Franziska (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Muž na stromě (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Glück hat seine Zeit... (TV film)
Liane
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Školní strašidýlko
1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Schritt zu weit (TV film)
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
Um Heidemarie (TV film)
1981 Die Schuleule Paula (TV film)
1980 Die Dorflinde (TV film)
Max und siebeneinhalb Jungen
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
1979 Ende vom Lied (TV film)
Katův bratr
Lachtauben weinen nicht
Pinselheinrich (TV film)
Vražda bez důkazů
1978 Auf Station 23 (TV film)
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
Sabine Wulff
Sonnig - aber Frosteinbrüche (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 Absage an Viktoria (TV film)
Der graue Hut (TV film)
Die Leuchtturminsel
Die Schildbürger (TV film)
1976 Die Bibliothekarin (TV film)
1975 Kostja und der Funker (TV film)
Looping
Pirat mit Hindernissen (TV film)
1974 Eigene Haut, Die (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
Zement (TV film)
1971 Kennen Sie Urban?
Šípková Růženka
1970 Effi Briest (TV film)
1969 Bílí vlci
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Nacht im Grenzwald, Die
1967 Der Revolver des Korporals
1966 Oben fährt der große Wagen (TV film)
1965 Antike Münze, Die
1964 Rozdělené nebe
1963 Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
1961 Kuttel
1960 Die Achatmurmel
1959 Hvězdy
Skandal um Dodo
1958 Bídníci
Der Prozeß wird vertagt
Die Feststellung
1957 Ein Schuß ins Schwarze
Schlösser und Katen
1956 Das tapfere Schneiderlein
1954 Leuchtfeuer
1950 Chladné srdce
Rodina Benthinů
Sedmý den je neděle
1949 Život v kanafasu

TV seriály

1989 Von Fall zu Fall (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das Biest (E102)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Erzwungene Liebe (E38)
Hilfe für Maik (E37)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky