foto

Tom Pauls

  • nar. 26.8.1959 (60 let)
    Leipzig, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Die Politesse - Der Film (TV film)
1999 Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
1993 Möbius
1992 Jeď trabi jeď 2
1990 Familienbande
König Phantasios (TV film)
Prinz Irregang und Jungfer Miseri
1989 Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Die klitzekleine Riesenmaus
Melanios letzte Liebe (TV film)
1987 Jeder träumt von einem Pferd (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
1984 Zeitzünder (TV film)

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine zweite Chance (S09E39)
Flucht nach vorn (S09E36)
Frauen in der Krise (S09E31)
další epizody (14)
2005 Die Politesse (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mann gegen Mann (S08E40)
Immer in Bereitschaft (S08E38)
Systemfehler (S08E35)
další epizody (16)
2000 Wunschpunsch (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Tom & Chérie (TV pořad)
2015 Alles Lüge oder was? (TV pořad)
Komische Silvesterknaller (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Ilse Bähnerts süße Weihnacht - Die Schokoladenseiten unserer Heimat (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
1998 Langer Samstag (TV pořad)
1995 Goldene Henne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky