foto

Patrick Walsh

  • nar. 5.1.1981 (38 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Motýlí muž (TV film)

TV seriály

2018 Living Biblically (TV seriál)
Love Thy Neighbor (E03)
Pilot (E01)
2017 Crashing (TV seriál)
Julie (S01E07)
2 $ocky (TV seriál)
A kuželkový trapas (S06E20)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A letadla, prsty a automobily (S06E11)
A film z osmdesátek (S06E03)
A představení a tajemství (S05E17)
2015 2 $ocky (TV seriál)
A teambuilding (S05E05)
A irský kukuč (S04E19)
A stěhovací pohroma (S04E10)
2014 2 $ocky (TV seriál)
A příběh o starém kole (S04E04)
A druhá míza (S03E22)
A poleva na dortu (S03E15)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A cronaty (S03E05)
A dočasné odbočení (S02E19)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A předem schválená kreditní karta (S02E05)
A zástoje na jednu noc (S01E18)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A koňský večírek z devadesátých let (S01E05)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Paddy's Pub: Home of the Original Kitten Mittens (S05E08)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Solves the Gas Crisis (S04E02)
2006 Rob & Big (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

TV seriály

2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Roadies (TV seriál)
The Corporate Gig (E09)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis Reynolds: An Erotic Life (S04E09)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky