foto

Robert Clohessy

  • nar. 10.6.1957 (62 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 The Wicked Path
2020 A Beautiful Distraction
2018 Honor Amongst Men
The Brawler
2017 Dobrý časy
Sugar!
The Restaurant
2016 Confidence Game
My Art
The Drowning
Želvy Ninja 2
2015 And It Was Good
Disco!
Život bez lásky
Život s mrtvými: Milostný příběh
2014 A Strong Collected Spirit
Charlie Mantle
Válka bez pravidel
2013 Send No Flowers
The Immigrant
Vlk z Wall Street
2012 Avengers
Broadway's Finest
Desperate Endeavors
Muž na hraně
The Night Never Sleeps
Za borovicovým hájem
2011 Arthur
Mistrovský plán
Naposledy bez tebe
2010 Affirmative Act, An
Fake
V lepší společnosti
2009 The Crimson Mask
2008 27 šatů
Calling It Quits
Drum Beats Twice, The
Priceless
2007 Across the Universe
Mattie Fresno and the Holoflux Universe
One Night
2006 16 bloků
2005 The Signs of the Cross
Tlumočnice
2004 Osobní prohlídka (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)
1997 Married to a Stranger (TV film)
1995 The Great Mom Swap (TV film)
1994 Andělé
Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Couples (TV film)
1992 Devlin (TV film)
In the Shadow of a Killer (TV film)
1991 Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1987 Temné síly
1985 Molly's Pilgrim

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Fog of War (S10E14)
Reckless (S10E13)
Where the Truth Lies (S10E12)
další epizody (4)
2019 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bones to Pick (S10E10)
Friends in High Places (S10E08)
Higher Standards (S10E07)
další epizody (18)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Správný příklad (S09E10)
Pouta (S09E09)
Napětí (S09E08)
další epizody (10)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S08E04)
Nepřítel mého nepřítele (S08E03)
Duchové minulosti (S08E02)
další epizody (13)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
Zpověď (S07E09)
Osobní záležitost (S07E08)
další epizody (17)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Stín pochybností (S06E09)
Neopěvovaní hrdinové (S06E08)
další epizody (23)
2014 Černá listina (TV seriál)
Soudce (č. 57) (S01E15)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Hledaný (S05E06)
další epizody (14)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Zlá krev (S04E09)
Občanská povinnost (S04E08)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girl Dishonored (S14E20)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
Brotherhood (S01E13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Higher Education (S03E08)
Risk and Reward (S03E05)
Scorched Earth (S03E04)
další epizody (6)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Broskve z Georgie (S02E10)
Souboj století (S02E09)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Friendly Fire (S02E02)
Silver Star (S01E17)
další epizody (5)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Pařížská zeleň (S01E11)
Smaragdové město (S01E10)
další epizody (9)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
Privilege (S01E03)
Samaritan (S01E02)
Ve službách FBI (TV seriál)
Nevyřízené účty (S02E05)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
Boorland Day (E02)
Polda z Marsu (TV seriál)
Ať všechny děti tančí (E10)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
Reclassified (E07)
Keep the Change (E05)
další epizody (6)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
When the Door Opens (E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savant (S09E04)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Tombstone (S15E20)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Butterfly (S01E07)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Policejní odznak (S01E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zázrak (S03E13)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Jimmy's Mountain (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bad Blood (S01E11)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Word to the Wise (S04E06)
Gray Matter (S04E05)
další epizody (7)
Právo a pořádek (TV seriál)
Loco Parentis (S10E10)
1999 Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (7)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Damaged (S08E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hide and Seek (S02E11)
1996 Remember WENN (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hearts and Minds (S02E15)
Transplanted Affection (S02E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt má cenu platinové desky (S12E13)
1995 Double Rush (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
1994 All-American Girl (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Carrick O'Quinn (S02E22)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Laurie Hill (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Communicable Theater (S03E18)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
One of the Boys (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Tattingers (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky