foto

Carol Wayne

  • nar. 6.9.1942
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.1.1985 (42 let)
    Manzanillo, Colima, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 E. Nick: A Legend in His Own Mind
Před svatbou ne
Surf II
1982 Savannah Smiles
1981 Joe Dancer: Hořká pilulka (TV film)
1980 Gypsy Angels
1979 Scavenger Hunt
1972 Every Man Needs One (TV film)
1968 Večírek
1967 Gunn

TV seriály

1981 The Fall Guy (TV seriál)
1975 Don Adams' Screen Test (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Dokumentární

1968 Monterey Pop
You Are What You Eat

Host

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace