foto

Philip Abbott

  • nar. 20.3.1924
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 23.2.1998 (73 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Starry Night
1998 Pumpkin Man (TV film)
1994 Zrození jara (TV film)
1993 Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
1990 Prvotní síla
1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1982 Savannah Smiles
1980 Hangár 18
1978 Cops and Robin (TV film)
1977 Escape from Bogen County (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
1965 Those Calloways
1964 Nightmare in Chicago (TV film)
1963 Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Sladký pták mládí
Spiral Road, The
1960 Dillinger (TV film)
1957 Bachelor Party, The
The Invisible Boy

TV seriály

1994 Iron Man (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Na programu vražda (S09E03)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
ZZZZZ (S01E18)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Borderland (S01E12)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Diagnosis: Unknown (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace