foto

Susan Murdoch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Stay with Me (TV film)
2008 Charlie & Me (TV film)
Terorista od vedle (TV film)
2006 Doomstown (TV film)
2005 Nebezpečné probuzení (TV film)
2000 Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
Splněný sen: The Monkees (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
Gólová výměna (TV film)
Případ Ellie Neslerové
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Na Vánoce budu doma
Rozbouřená řeka (TV film)
1997 Absolutní pravda (TV film)
Johnny 2.0 (TV film)
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
A na Vánoce přišla láska (TV film)
Dogmatic
Sins of Silence (TV film)
1995 Prince for a Day (TV film)
1992 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)

TV seriály

2017 Anne (TV seriál)
2014 Kurýr (TV seriál)
End Game (S02E12)
Sixteen Hands (S02E11)
Trust (S02E09)
další epizody (11)
2012 Kurýr (TV seriál)
Město lásky (S01E09)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
Sklizeň (S01E04)
další epizody (6)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Ledové ostří

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace