foto

Sal Viscuso

  • nar. 5.10.1948 (70 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 American Seagull
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Sex a kulky
The Amati Girls
1998 Confessions of a Sexist Pig
1997 Bláznivý polda
1996 Dentista
Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
1995 Kicking and Screaming
Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1994 Záchranná služba (TV film)
1993 Muž bez tváře (TV film)
1988 Napřed láska a pak škola (TV film)
1987 Spaceballs
1986 Jake Speed
1985 This Wife for Hire (TV film)
1983 Návrat Maxe Dugana
Princess Daisy (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
1980 Fatso
1978 Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 Největší milovník
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu

TV seriály

2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
2014 Skandál (TV seriál)
An Innocent Man (S04E06)
Randy, Red, Superfreak and Julia (S04E01)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Život jiných (S05E19)
Mentalista (TV seriál)
Rubínový náhrdelník (S05E11)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Jádro věci (S13E06)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 American Dreamer (TV seriál)
Babes (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
Private Eye (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Parťák (S02E14)
1986 Foofur (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Fame (TV seriál)
It Takes Two (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pan a paní Kdo? (S08E09)
Partyzánské sny (S08E03)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Montefuscos, The (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2005 Special Thanks to Roy London

TV pořady

2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1974 The $25,000 Pyramid (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace