foto

Erik Heger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Twelve
2017 Police State
2015 The Shells
2005 A Perfect Match

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Catfishing Teacher (S17E10)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Sunken Sailor (S01E18)
Jak prosté (TV seriál)
Jedna Watsonová, jeden Holmes (S03E19)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Teammates (E06)
Smash (TV seriál)
The Fallout (S02E02)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Crossing the Rubicon (E06)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Have You Met the Eel Yet? (S05E02)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
¡Qué Sorpresa! (S05E13)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 Právo a pořádek (TV seriál)
The Family Hour (S17E22)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky