foto

Jack Bernstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv

TV seriály

2015 Impastor (TV seriál)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
Stalo se minulé noci (S01E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oblíbený seriál pana Monka (S08E01)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je pod vodou (S07E05)
2007 Dresden (TV seriál)
Bad Blood (E05)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Klam (S03E13)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velký zápas (S05E03)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojník (S02E12)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Slabý článek (S01E22)
Na pravdu se přijde (S01E17)
Milosrdný samaritán (S01E14)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Expert, The (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1993 Danger Theatre (TV seriál)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace