foto

Lou Gilbert

  • nar. 1.8.1909
    Cleveland, Illinois, USA
  • zem. 6.11.1978 (69 let)
    Reseda, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 On the Nickel
1979 Poslední objetí
1978 Sparrow (TV film)
1976 Maratónec
Money, The
Operace Blesk (TV film)
1971 Going Home
Jennifer on My Mind
1970 The Great White Hope
1968 Petulie
1967 Nebojácný Frank
1966 Enemy of the People, An (TV film)
1965 Across the River
Giulietta a duchové
1964 Goldstein
1962 Requiem for a Heavyweight
1959 Uprostřed noci
1957 So Lovely... So Deadly
Street of Sinners
1952 Viva Zapata!

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky