foto

G-Dragon

  • nar. 18.8.1988 (30 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 1st World Tour Commemorative Vinyl LP - One of A Kind (koncert)
2013 G-Dragon World Tour Live CD [One Of A Kind in Seoul] (koncert)
2010 Haroo (TV film)
2008 Second Live Concert: The Great (koncert)
2007 First Live Concert: The Real (koncert)

Dokumentární

2016 Bigbaeng meideu
2013 원 오브 어 카인드 3D: G-Dragon 2013 1st World Tour
2011 2010 Bigbaeng laibeu konseoteu bijsyo 3D
2009 Shine A Light (koncert)

Hudební videoklipy

2017 무제 (hudební videoklip)
2013 Coup D'etat (hudební videoklip)
Ppiddakhage (hudební videoklip)
Who You? (hudební videoklip)
미치Go (hudební videoklip)
2012 Geu XX (hudební videoklip)
Keureyong (hudební videoklip)
One Of A Kind (hudební videoklip)
2009 Butterfly (hudební videoklip)
Heartbreaker (hudební videoklip)
Sonyeoniyeo (hudební videoklip)
브리드 (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 1st World Tour Commemorative Vinyl LP - One of A Kind (koncert)
2013 G-Dragon World Tour Live CD [One Of A Kind in Seoul] (koncert)
2008 Second Live Concert: The Great (koncert)
2007 First Live Concert: The Real (koncert)

Dokumentární

2009 Shine A Light (koncert)

Hudební videoklipy

2017 무제 (hudební videoklip)
2013 Coup D'etat (hudební videoklip)
Ppiddakhage (hudební videoklip)
Who You? (hudební videoklip)
미치Go (hudební videoklip)
2012 Geu XX (hudební videoklip)
Keureyong (hudební videoklip)
One Of A Kind (hudební videoklip)
2009 Butterfly (hudební videoklip)
Heartbreaker (hudební videoklip)
Sonyeoniyeo (hudební videoklip)
브리드 (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2009 Shine A Light (koncert)

Hudební videoklipy

2017 무제 (hudební videoklip)
2012 Geu XX (hudební videoklip)
One Of A Kind (hudební videoklip)
2009 Heartbreaker (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Bēnpǎo Ba (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace