foto

Lee Stringer

  • nar. 24.9.1969 (49 let)
    Orange, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bull
2015 Flashes
2008 Ve službách války
2006 Cesta do ráje
2002 EvenHand
2000 Nebezpečná operátorka
1999 Miluj bližního svého
1998 Podvod (TV film)
1995 The Dark Dancer

TV seriály

2015 Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2014 Hysteria (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace