foto

Joe Gores

  • nar. 25.12.1931
    Rochester, Minnesota, USA
  • zem. 10.1.2011 (79 let)
    Greenbrae, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Hammett - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky