foto

Seon-mi Lee

  • nar. 16.2.1964 (55 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Paeseon wang (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2003 Cheonnyeonjiae (TV seriál)
2002 Wigiui namja (TV seriál)
2000 뜨거운 것이 좋아 (TV seriál)
1999 Haetbit sokeuro (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)
1993 Pailleos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace