foto

Jason Strickland

  • nar. 11.2.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Intrusive Behavior
2000 Growing Up Brady (TV film)
1999 Princ a surfař
1995 Tin Soldier, The (TV film)

TV seriály

2018 The Secret World of Alex Mack 20 Year Reunion (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
1997 Migo (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)

Dokumentární

2019 2nd Unit: Invisible Action Stars

Režijní filmografie

TV seriály

2018 The Secret World of Alex Mack 20 Year Reunion (TV seriál)

Dokumentární

2019 2nd Unit: Invisible Action Stars

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The Secret World of Alex Mack 20 Year Reunion (TV seriál)

Dokumentární

2019 2nd Unit: Invisible Action Stars

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Secret World of Alex Mack 20 Year Reunion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky