foto

Hans-Jürgen Pabst

  • nar. 1954
    Meiningen, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bardo
2008 Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2006 Pojď blíž
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
1989 Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Erste Reihe, Die (TV film)
V kruhu (TV film)
1986 Dům u řeky
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
Velký talent (TV film)
1985 Die Gabe der Fee (TV film)
Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
1984 Smrt na jezeře (TV film)
1983 Fariaho
Zille a já
Zákaz adopce (TV film)

TV seriály

2006 Na čem záleží (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Im Regen tanzen (E137)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein leeres Haus (E96)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky