foto

Kate Rees Davies

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Los Angeles Overnight
2016 The Fiancé
2014 Audrey
Divergence
2012 Party Like a Roman Emperor (TV film)
Party Like the Queen of France (TV film)
She Wants Me
2011 5th & Alameda
2009 Victory

TV seriály

2014 To the Bridge (TV seriál)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
Packed to the Rafters (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Altered Perception

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace