foto

Regina Krupkat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Atze (TV film)
Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1964 Penzión Boulanka

TV seriály

1968 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafsache Anker (E10)
1967 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Busliesel (E08)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Überlistete König, Der (TV film)
1970 Pawluscha (TV film)
1968 Tage im Januar (TV film)

TV seriály

1969 Aufregende Jahre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky