foto

William Driskill

  • nar. 1.5.1930
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 2.6.2006 (76 let)
    La Quinta, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1991 Osudné přátelství (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
1987 Splátka na vraždu (TV film)
1979 Hry bez pravidel (TV film)
Superprofesionálové
1978 Agent Keefer (TV film)
1977 Never Con a Killer (TV film)
1976 Vražda na ulici (TV film)
1961 Ada
1957 Rockabilly Baby

TV seriály

1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
Zapomenutá dáma (S05E01)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Eyewitness to Murder (S01E07)
1973 Chase (TV seriál)
Griff (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1959 The Alaskans (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1979 Hry bez pravidel (TV film)

TV seriály

1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace