foto

Ingrid Rentsch

  • nar. 3.6.1928 (91 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Letzte Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
1978 Leise flehen meine Lieder (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1972 Bettina von Arnim
1968 Die Kleinbürger (TV film)
1967 Der Querkopf (TV film)
1962 Blick auf Philadelphia (TV film)
1959 Unbeschriebenes Blatt, Ein (TV film)
1958 Mylord weiß sich zu helfen (TV film)
1954 Glückliche Reise
1953 Bezauberndes Fräulein (TV film)
1951 Professor Nachtfalter
Zásnuby s Corinnou
1949 Bobří kožich

TV seriály

1990 Aerolina (TV seriál)
1989 Familie Maxie Moritz (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das Wunschkind (E130)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Teuer bezahlt (E112)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Fall Petra Hansen (E65)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Anatomie eines Unfalls (E20)

Divadelní záznam

1971 Das Märchen vom Kaiser und vom Hirten (divadelní záznam)
Das Rübchen (divadelní záznam)
1969 Spiel vor dem Feind (divadelní záznam)
1967 Die verzauberten Brüder (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky