foto

Ernie Sabella

  • nar. 19.9.1949 (70 let)
    Westchester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mi panadería en Brooklyn
2015 The Challenger
2010 Naslouchej svému srdci
2004 Kolem světa s Timonem a Pumbou
Lví král 3: Hakuna Matata
Prázdniny s Timonem a Pumbou
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
1999 Annie (TV film)
Burani ve městě
1998 Lví král 2: Simbův příběh
1997 Hon na myš
Svatba naruby
Timon and Pumbaa's Wild Adventure: Live and Learn
1995 Nikdo není sám
1994 Lví král
Otázky a odpovědi
1992 Just My Imagination (TV film)
1991 Vzhůru ke dnu!
1990 Faith
1988 Hrůzná noc 2
1986 Drsní chlapi
1985 Copacabana (TV film)
1984 V žáru velkoměsta

TV seriály

2015 Lví hlídka (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S06E09)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Goliath and David (S05E11)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Legacy (S04E04)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
Mook Island / Cliphangers (S05E39)
Timon in Love / Kahuna Potato (S05E38)
It Runs Good / Hot Air Buffoons (S05E37)
další epizody (39)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
1997 One Saturday Morning (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
Rome Alone / Amusement Bark (S04E08)
Beast of Eden / Sense and Senegambia (S04E07)
Alcatraz-Mataz / Oahu Wahoo! (S04E06)
další epizody (21)
1995 Timon a Pumbaa (TV seriál)
Okay Bayou? / Shake Your Djibouti (S02E12)
Let's Serengeti out of Here / Congo on Like This (S02E11)
Manhattan Mishap / Paraguay Parable (S02E10)
další epizody (25)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Subway (S03E13)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
Open House (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Up on a Roof (S02E22)
Get a Job (S02E20)
Tux for Two (S02E16)
další epizody (6)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
The Rent Strike (S02E10)
Can I Get a Witness? (S02E09)
další epizody (15)
Roxie (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Kdo to udělá (S03E13)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Recreational Use (S02E10)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Dokumentární

2016 You're So Cool, Brewster! The Story of Fright Night - a.z.

Host

TV pořady

2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
1995 67. Annual Academy Awards (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky