foto

Michael Telloke

  • nar. 1945
  • zem. 6.5.2010

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
Restaurant 'Zur letzten Hoffnung'
1988 Kalte Duschen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Bedenkzeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1976 Ein Wigwam für die Störche (TV film)

TV seriály

1992 Karl May (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1980 Spielhaus (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace