foto

Anna Galvin

  • nar. 19.10.1969 (50 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Warcraft: První střet
2015 Sara's Choice (TV film)
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
Way of the Wicked
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
2010 Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Messages Deleted
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Zlost
2007 Ukradená nevinnost (TV film)
Vražedné vize (TV film)
1994 Driven (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
další epizody (6)
Van Helsing (TV seriál)
Liberty or Death (S04E05)
Dark Ties (S04E02)
2017 Loudermilk (TV seriál)
It's all about the Beans (S01E04)
You're Only as Sick as Your Secrets (S01E03)
A Girl in Trouble Is a Temporary Thing (S01E01)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Magnificent Eight (S01E11)
iZombie (TV seriál)
Method Head (S02E10)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Náklonnost ke Cruelle (S04E19)
2014 Witches of East End (TV seriál)
A Moveable Beast (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
First Born (S09E11)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Cal Sweeney (E04)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
2010 Mr Young (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Rozděleni (S01E12)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Vzduch, část třetí (S01E03)
Stav beztíže (TV seriál)
Déjà vu (E10)
2008 Kyle XY (TV seriál)
Grounded (S02E17)
Lovci duchů (TV seriál)
Hříšníci nenaleznou pokoje (S03E16)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Pozůstatky (S05E15)
Smallville (TV seriál)
Pád (S07E16)
Pravda (S07E15)
Cestovatel (S07E14)
další epizody (4)
2007 Tin Man (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Potrefené husy (S02E05)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Right to Die (S02E09)
Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Klapka, kamera, akce (S07E05)
Protějšek (S07E01)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Paralelní vzpomínky (S09E12)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2001 The Beast (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Velký projekt (S02E05)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Smrtící posedlost (S02E16)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 A Woman's Nightmare (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky