foto

Anna Galvin

  • nar. 19.10.1969 (48 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Warcraft: První střet
2015 Sara's Choice (TV film)
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
Way of the Wicked
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
2010 Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Messages Deleted
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Zlost
2007 Ukradená nevinnost (TV film)
Vražedné vize (TV film)
1994 Driven (TV film)

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Magnificent Eight (S01E11)
iZombie (TV seriál)
Method Head (S02E10)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Náklonnost ke Cruelle (S04E19)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
First Born (S09E11)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
2010 Mr Young (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Rozděleni (S01E12)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Vzduch, část třetí (S01E03)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
No Rest for the Wicked (S03E16)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Pozůstatky (S05E15)
2007 Tin Man (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Potrefené husy (S02E05)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Right to Die (S02E09)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Paralelní vzpomínky (S09E12)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace