foto

Heinz Behrens

  • nar. 30.9.1939 (80 let)
    Grünberg (Zielona Góra, Polsko), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Scherbenspiel (studentský film)
2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
2007 Du bist nicht allein
1998 Das Miststück (TV film)
1997 Mein ehrlicher Tag (TV film)
1996 Blinde Kuh, Die
1995 Theaterdonner (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Die Reise des Monsieur Perrichon (TV film)
Familien-Quiz (TV film)
Koppenreuter kommt nicht (TV film)
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Freitag, der Achte (TV film)
1985 Leo und sein Gartenzaun (TV film)
Und erstens kommt es anders und zweitens als man denkt (TV film)
Wer ist denn Wuttke? (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
Flieger (TV film)
Urlaub mit Nackenstützen (TV film)
1983 Die betagte Nachtausgabe (TV film)
Um Heidemarie (TV film)
1982 Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
1981 Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
Ein total verrückter Einfall (TV film)
Katharina in der Klemme (TV film)
Občanská záruka na jeden rok
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
1980 Das Flatterhemd (TV film)
Kotorski mornari
Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
Nicht verzagen, Trudchen fragen
Polizeiruf 110 - Die Entdeckung (TV film)
1979 Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
1978 Brandstellen
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Ein Hahn im Korb (TV film)
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1977 Cyankali (TV film)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Ehe man Ehefrau bleibt (TV film)
Malý kouzelník
Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
Ota mění svět
Verfolgung (TV film)
1976 Maxe Baumann: Ferien ohne Ende (TV film)
1975 Das Sommerhaus (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Das Wunschkind (TV film)
Die Explosion auf der Maine (TV film)
Die Richterin (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
Tak třeba Josef
1973 Der Floh im Ohr (TV film)
Euch werd ich's zeigen
Maria und der Paragraph (TV film)
Nešvindluj, miláčku!
Zrzka (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Testfall (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
Über ganz Spanien wolkenloser Himmel (TV film)
1970 Aus unserer Zeit
Worauf es ankommt (TV film)
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
Die Spieler (TV film)
Projekt Aqua (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
Die Toten bleiben jung
Tod im Preis inbegriffen (TV film)
Treffpunkt Genf (TV film)
1967 1913 (TV film)
Der Mann aus Kanada (TV film)
Emilia Galotti (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
Television (TV film)
1965 Ehering in der Westentasche (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Und das soll Liebe sein? (TV film)
1964 Der Mann mit der Maske (TV film)
Egon und das achte Weltwunder (TV film)
Sie heißt Meta Hall (TV film)
Tag für Tag (TV film)
1963 Der arme Jonathan
1962 Das hat mit Liebe nichts zu tun (TV film)
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
Entdeckung des Julian Böll
Gift (TV film)
Mein Freund Stefan Waske (TV film)
1961 Modell Berta (TV film)
Případ Gleiwitz
1960 Liebe auf den letzten Blick (TV film)

TV seriály

2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Alles umsonst (E125)
1987 Dvoyna primka (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1978 Důchodci nemají nikdy čas (TV seriál)
Pokoj s vyhlídkou (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
Maxe Baumann (TV seriál)
Tajná fronta (TV seriál)
1975 Im Netz (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Mimo společnost (E18)
Strafversetzt (E17)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2019 Legenden - Ein Abend für Margot Ebert (TV film)

Divadelní záznam

1980 Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 The Best of Big Helga (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky