foto

F. Valentino Morales

  • nar. 16.4.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hope Cafe
2009 Los Bandoleros
2007 Box, The
Young Cesar
2006 Dokažte mi vinu
2005 Ochránce
2003 Men of Action
Osamělý mstitel
2002 xXx
2001 Rychle a zběsile
2000 Drsnej Shaft
1997 Zbloudilci
1995 Multi-Facial

TV seriály

2011 The Ropes (TV seriál)

Dokumentární

2014 Life Is a Dream
2012 A War Hero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace