foto

Nicolle Rochelle

  • nar. 10.5.1979 (40 let)
    Montclair, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Adrift in Manhattan
2001 Animální přitažlivost
1994 Summertime Switch (TV film)
Vernon Johns Story, The (TV film)
1990 Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift (TV film)

TV seriály

2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Opéra (E07)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Day (E11)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Otřes (S05E10)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Thicker Than Water (S03E16)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
White Lie (S11E18)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Pro Se (S06E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)
1989 Shining Time Station (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky