foto

Wolfgang Ernst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Der Vogel (TV film)
Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1987 V kruhu (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Salz und Brot und gute Laune
1977 Das Herz der Dinge (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
1962 Josef und seine Brüder (TV film)

TV seriály

1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1976 Wienfilm 1896-1976

Divadelní záznam

1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky