foto

Pjotr Skladčikov

  • nar. 12.7.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anna Karenina. Istorija Vronskogo
2012 Pervoklaški
2011 Zolotyje něbesa (TV film)
2006 Žena Stalina (TV film)
1992 Běsy
1988 Klad (TV film)
1987 Syn (TV film)
1986 Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
1984 Břeh jeho života (TV film)
1983 Milujeme jazz
1979 Aktivní zóna (TV film)
1978 Dueňa (TV film)
1976 Dněvnoj pojezd (TV film)

TV seriály

2014 Naděžda (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Kurjer (S01E02)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Miloserdije (S02E04)
Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace