foto

David Coatsworth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 451 stupňů Fahrenheita (TV film)
2009 Grey Gardens (TV film)
2006 Underworld: Evolution
2000 Generál (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)
1996 Mafián (TV film)
Nejtvrdší zápas (TV film)
1995 Sladký čas (TV film)

TV seriály

2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Boardwalk Empire (S01E01)
2008 John Adams (TV seriál)
Peacefield (E07)
Zbytečná válka (E06)
Jednota nebo smrt (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky