foto

Jelena Laguta

  • nar. 22.2.1984 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzlom (TV film)
2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)

TV seriály

2019 Moja čužaja dočka (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
2016 Pautina (TV seriál)
Sliškom mnogo versij (S10E02)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Iděalnyj mužčina (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Marionětka (S03E03)
Putějcy (TV seriál)
Ljubovnyj kapkan (S02E03)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
2008 Něnavisť (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Studěntka (S02E11)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky