foto

Jelena Laguta

  • nar. 22.2.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzlom (TV film)
2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)
2010 Ment v zakoně 3: Marionetka (TV film)

TV seriály

2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
2016 Pautina (TV seriál)
Sliškom mnogo versij (S10E02)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Iděalnyj mužčina (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Ljubovnyj kapkan (S02E03)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
2008 Něnavisť (TV seriál)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace