foto

Helmut Müller-Lankow

  • nar. 19.4.1928
    Weimar, Thüringen, Německá říše
  • zem. 8.3.2006 (77 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
1987 Gavroche (TV film)
Kindheit
Mama mia (TV film)
1982 Steckbrieflich gesucht (TV film)
1980 Die Reise von Neukuckow nach Nowosibirsk (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
1977 Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Die zertanzten Schuhe (TV film)
Ein irrer Duft von frischem Heu
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
1974 Fürstenkind und Bauernjunge (TV film)
Hausarrest (TV film)
Kočky mých bratrů (TV film)
1973 Kleine Kommandeur, Der
Mein Bruder spielt Klarinette (TV film)
1972 Bettina von Arnim
1971 Alfa 1
1970 Der Panzerkommandant (TV film)
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Tage im Januar (TV film)
1967 Der Querkopf (TV film)
Der verratene Rebell (TV film)
Die Partner (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
Wolodja (TV film)
1966 Der Präsident ist beleidigt (TV film)
Die Jagdgesellschaft (TV film)
1965 Der Mann, der bei Schirokko kam (TV film)
1964 Der Stammgast (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Der Regenwettermann (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Irrungen - Wirrungen (TV film)
1962 Der Weg nach Füssen (TV film)
Die Frau am Pranger
Die heilige Johanna (TV film)
1960 Monat auf dem Lande, Ein (TV film)
Steine im Weg (TV film)
1959 Zinker, Der (TV film)

TV seriály

1996 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Benjamin a Cirkusoví Lvi (S02E03)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
Küsse und Schläge (E136)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Frau (E58)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ohne Ansehen der Person (E42)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Die Flamme (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)

Dokumentární

1959 Die Stiere des Hidalgo

Divadelní záznam

1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
1979 Ein irrer Duft von frischem Heu (divadelní záznam)
1972 Der Egoist (divadelní záznam)
1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1958 Rose Bernd (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky