foto

Helmut Müller-Lankow

  • nar. 19.4.1928
    Weimar, Thüringen, Německá říše
  • zem. 8.3.2006 (77 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
1990 Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Küsse und Schläge, Der (TV film)
1987 Gavroche (TV film)
Kindheit
Mama mia (TV film)
1982 Steckbrieflich gesucht (TV film)
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
Die Reise von Neukuckow nach Nowosibirsk (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
1977 Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Die zertanzten Schuhe (TV film)
Ein irrer Duft von frischem Heu
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Fürstenkind und Bauernjunge (TV film)
Hausarrest (TV film)
1973 Kleine Kommandeur, Der
Mein Bruder spielt Klarinette (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Der Egoist (divadelní záznam)
1971 Alfa 1
1970 Der Panzerkommandant (TV film)
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Tage im Januar (TV film)
1967 Der Querkopf (TV film)
Der verratene Rebell (TV film)
Die Partner (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
Wolodja (TV film)
1966 Der Präsident ist beleidigt (TV film)
Die Jagdgesellschaft (TV film)
1965 Der Mann, der bei Schirokko kam (TV film)
Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
1964 Der Stammgast (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Der Regenwettermann (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Irrungen - Wirrungen (TV film)
1962 Der Weg nach Füssen (TV film)
Die Frau am Pranger
Die heilige Johanna (TV film)
1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1960 Monat auf dem Lande, Ein (TV film)
Steine im Weg (TV film)
1959 Zinker, Der (TV film)
1958 Rose Bernd (divadelní záznam)

TV seriály

1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1989 Benjamin Kvítko (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Die Flamme (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky