foto

Gwynyth Walsh

  • nar. 1958
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hailey Dean Mystery: Deadly Estate (TV film)
Chokeslam
Like Cats and Dogs (TV film)
My Favorite Wedding (TV film)
2016 Journey Back to Christmas (TV film)
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Even Lambs Have Teeth
'Tis the Season for Love (TV film)
2014 Heavenly Match (TV film)
Jak překazit svatbu (TV film)
2013 Vánoční ozdoba (TV film)
2011 To the Mat (TV film)
2010 One Angry Juror (TV film)
2008 Barbie a kouzelné Vánoce
Mateřské pouto (TV film)
Mořská bestie (TV film)
Storm Seekers (TV film)
2007 Nightmare (TV film)
2006 Eight Days to Live (TV film)
Holiday Wishes (TV film)
Let 93 (TV film)
2003 Ukradené Vánoce (TV film)
2002 MXP: Mimořádně extrémní primát
2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Závod o zlato (TV film)
1999 Dar z lásky (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1997 Crossing Fields
Dokonalá matka (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
2103: The Deadly Wake
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
Stand Against Fear (TV film)
1995 Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
Shock Treatment (TV film)
1994 Lehký klam
Star Trek VII: Generace
V žáru noci: Dej mi svůj život (TV film)
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
Křivé obvinění (TV film)
Osudný omyl
1992 Portrait, The
1991 Girl from Mars, The (TV film)
My Son Johnny (TV film)
Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
1989 Bouřňáci (TV film)
Passion and Paradise (TV film)
1988 Klenotníkův obchod
Return of Ben Casey, The (TV film)
Vánoční společnice (TV film)
1987 Child's Christmas in Wales, A (TV film)
Inseminátor
1984 Pajama Tops (TV film)

TV seriály

2016 Van Helsing (TV seriál)
Last Time (S01E11)
Stay Away (S01E10)
Help Out (S01E09)
2014 Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Rozlité mléko (S02E11)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
I Know What You Did Last Summer (S04E09)
2007 Tin Man (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
John Carpenter's Cigarette Burns (S01E08)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
2001 Smallville (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Anamnesis (S02E19)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Náhodné myšlenky (S04E10)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Prvorozený (S07E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
1992 Eerie, Indiana (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace