foto

Karl Haynes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Devil Outside
2012 When the Lights Went Out

TV seriály

2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2009 Boy Meets Girl (TV seriál)
2006 The Chase (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
North Square (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace