foto

Jennifer Baxter

  • nar. 1976
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7Seconds
2013 Dokonalá nedokonalost
Marshall Law
2008 Coopers' Camera
2006 Hluboko pod kůží
2005 Příběh Donalda Trumpa (TV film)
Temné vody
Země mrtvých
2004 Cizinec (TV film)
Ham & Cheese
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Love, Sex and Eating the Bones
Masakr na střední škole
Republic of Love, The
Upřímný dům (TV film)
2001 Flákači
2000 Frekvence
Tribulation
Washed Up

TV seriály

2015 Skandál (TV seriál)
Yes (S05E02)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Cedule (S03E21)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Book Club, The (TV seriál)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatební šaty (S02E20)
2009 Cashing In (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2004 The Newsroom (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Drop the Beat (TV seriál)
Foreign Objects (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
P.R. (TV seriál)
Super Rupert (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Kniha lásky (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky