foto

Nurseli İdiz

  • nar. 6.10.1960 (59 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bekarlığa Feda
2017 Bensiz
Yol Arkadaşım
2014 Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu
2013 Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda
2009 Güneşi Gördüm
2007 Can (TV film)
2006 Can (TV film)
2005 Bir Varmış Bir Yokmuş (TV film)
O Şimdi Mahkum
2001 Şarkıcı
2000 Beyaz Yalanlar (TV film)
Kahpe Bizans
1999 Asansör
Rüzgar Gülü (TV film)
Salkım Hanım'ın Taneleri
1998 Mercan Kolye (TV film)
1995 Böcek
1994 Çözülmeler
1993 Kız Kulesi Aşıkları
1990 Karartma geceleri
1987 Gece yolculuğu

TV seriály

2019 İstanbullu Gelin (TV seriál)
Episode 31 (S03E31)
2018 Hıçkırık (TV seriál)
2016 İlişki Durumu: Evli (TV seriál)
2015 İlişki Durumu: Karışık (TV seriál)
2014 Ankara'nın Dikmeni (TV seriál)
2012 Harem (TV seriál)
2011 Zehirli Sarmaşık (TV seriál)
2009 Ömre Bedel (TV seriál)
2008 Son Bahar (TV seriál)
2007 Kartallar Yüksek Uçar (TV seriál)
2005 Ahududu (TV seriál)
Şöhret (TV seriál)
2004 Şeytan Sofrası (TV seriál)
2003 Bir Yıldız Tutuldu (TV seriál)
Serseri Aşıklar (TV seriál)
2002 Baldız Geliyorum Demez (TV seriál)
Kınalı Kar (TV seriál)
2001 90-60-90 (TV seriál)
Benim İçin Ağlama (TV seriál)
Cinlerle Periler (TV seriál)
2000 Baykuşların Saltanatı (TV seriál)
Borsa (TV seriál)
Delikanlı (TV seriál)
1993 Borsa (TV seriál)
1991 Varsayalım İsmail (TV seriál)
1989 Cahide (TV seriál)
Geçmiş Bahar Mimozaları (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Cengiz Semercioğlu ile Bu gece (TV pořad)
2011 Burada Laf Çok (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky