foto

Halil Can

  • nar. 16.9.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Şeytan-i İns
2009 Karanlıktan Karanlığa
2006 Gözlerim Sende Kalacak (TV film)
2005 Bodrum Hakimi (TV film)
Ormancı (TV film)
2004 Burçak Tarlası (TV film)
Tohum (TV film)
Yüksek Yüksek Tepelere (TV film)

TV seriály

2008 Akasya Durağı (TV seriál)
Dedektif Biraderler (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)
Arka Sokaklar (TV seriál)
Doktorlar (TV seriál)
2005 Belalı Baldız (TV seriál)
Çat Kapı (TV seriál)
Şifre (TV seriál)
2004 Gizli Dünyalar (TV seriál)
Kalp Gözü (TV seriál)
Türkü Filmi (TV seriál)
2003 Şöhretler Kebapçısı (TV seriál)
2001 Dadı (TV seriál)
2000 Karate Can (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
Su Sinekleri (TV seriál)
1997 Böyle mi Olacaktı (TV seriál)

Dokumentární

2003 Parmak İzi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky