foto

Světlana Dorochina

  • nar. 8.4.1964 (55 let)
    Pashuki, Khmelnitskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zlaja šutka (TV film)
2015 Moděl sčastlivoj žizni (TV film)
2014 Poddubnyj
2008 Zajatec

TV seriály

2016 Děňgi (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Zagovorjonnyj (TV seriál)
2013 Veronika. Begljanka (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
2012 Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2008 Něnavisť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace