foto

Marietta Cigal-Poliščuk

  • nar. 14.10.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Russkij běs
2011 Pečorin
2008 Tajemný ostrov
2006 Vy ně ostavite meňa

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Porozň (E03)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Zagovorjonnyj (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Aromat šipovnika (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Novogodnij rejs (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky