foto

Şevval Sam

  • nar. 11.11.1973 (46 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paranın Kokusu
2015 Bîranîna hespa res
2010 Yüregine sor
Černá a bílá
İmge
2007 Na druhé straně
Sen Olmak
2004 Ziyaret
2000 Martılar ve İstanbul (TV film)

TV seriály

2019 Yasak Elma (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (35)
2018 Yasak Elma (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (28)
2017 Bodrum Masalı (TV seriál)
Episode 42 (E42)
Episode 41 (E41)
Episode 40 (E40)
další epizody (25)
2016 Bodrum Masalı (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2015 Kara Kutu (TV seriál)
2012 Acayip Hikayeler (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
2011 Velkolepé století (TV seriál)
2008 Derman (TV seriál)
2006 Yaşanmış Şehir Hikayeleri (TV seriál)
2004 Müjgan Bey (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2003 Kurşun Yarası (TV seriál)
2002 Gülbeyaz (TV seriál)
Karaoğlan (TV seriál)
Yıldızların Altında (TV seriál)
1999 Aşkın Dağlarda Gezer (TV seriál)
1996 Feride (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky