foto

Vladimir Bělousov

  • nar. 15.8.1961 (58 let)
    Tomsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2011 Pareň s Marsa
2007 Svjatoje dělo
1988 Oddíl 33

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Vzroslyje igry (S09E34)
2016 Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Blagodětěl (S03E24)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S05E02)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Porožňak (S04E03)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Čjornyje glaza (S01E11)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kurjer (S03E11)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Posledňaja prosba. Časť 2 (E02)
Posledňaja prosba. Časť 1 (E01)
Něvidimki (TV seriál)
Cennyj svidětěl (E33)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Kain i Avel (S03E15)
2008 Gluchar (TV seriál)
Avarija (S01E19)
Isajev (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Experty (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dvojnik (S01E19)
Psich (S01E14)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kartěl niščich (S01E11)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Fatalisty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky