foto

John J. Sakmar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 77 Sunset Strip (TV film)
1988 Out of Time (TV film)

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
Coup de Grace (S04E13)
A Better Man (S04E10)
Playing with Fire (S04E04)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2012 Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Smells Like Winner (S03E01)
2011 Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
Hungary Heart (S02E15)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
All or Nothing (S02E02)
Save the Last Dance (S01E16)
další epizody (4)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Run, Emily, Run (S01E07)
Blowing Off Steam (S01E03)
2008 Valentine (TV seriál)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
"Poker? Mmm, a předkrm nebude?!" (S01E14)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kdo z nich to je? (S01E07)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Waging Bull (S04E18)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Druhá šance (S01E06)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Agent Jack Dalton (S02E17)
1986 The Wizard (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
Prolhaný Jack (S02E06)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace